Website

Wil je een website laten maken? Of ben je misschien op zoek naar mogelijkheden om je website te verbeteren of anders in te richten? Ik heb al enige tijd ervaring op het gebied van webdesign en alles wat hierbij komt kijken. Je kunt een simpele goedkope website laten maken of een professionele website laten maken. Kijk hieronder eens wat ik gemaakt heb!

Wat ik kan makenOnline vindbaarheid is deze tijd erg belangrijk. Het zorgt voor meer publiek en betere bereikbaarheid. Een website is het perfecte middel hiervoor. Het is daarom ook erg belangrijk om precies te kijken naar wat er nodig is om de website geheel naar je wens te maken. Door contact met diverse partijen en eigen ervaring kan ik veel realiseren op het gebied van websites. De mogelijkheden bespreek ik graag met je!

Google Ads

Ook heb ik ervaring met adverteren op Google. Hierdoor kun je meer bezoekers krijgen en je website een flinke boost geven! Ik kijk graag samen om te bepalen wat de beste opties zijn om te adverteren in Google. Denk aan het dagbudget, advertenties en zoekwoorden. Bovenaan in Google?

Hoe moet je adverteren op Google?

Dit doen we door gebruik te maken van Google Ads. Google Ads is een omgeving waarin je advertenties kan maken en zoekopdrachten kan opgeven voor wanneer de advertentie getoond moet worden. Het is daarom belangrijk om precies te weten waar jou doelgroep naar zal zoeken. Door te adverteren op Google kun je meer bezoekers naar je website krijgen. Met de juiste kennis over zoekwoorden, advertenties, biedstrategiën en het instellen van conversies kun je je Google Ads campagne tot in de puntjes optimaliseren. Je kunt dit zelf doen of ervoor kiezen om dit uit te besteden. Ik heb ervaring met zowel optimalisatie van campagnes als het opzetten van een Google Ads campagne. Vragen?

Gerelateerde projectenBaby Blue

‘Baby Blue’ is een webshop met allerlei artikelen voor baby’s/kinderen. Bij dit project is een custom WordPress thema ontwikkeld in combinatie met WooCommerce en Mollie voor iDeal betalingen.

Bekijk project »

Op het Liefveld

‘Op het Liefveld’ is een Vakantiehuis/Bed & Breakfast in Oirschot. Voor ‘Op het Liefveld’ is een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld met de mogelijkheid het gastenboek online aan te passen en te beheren.

Bekijk project »

WikipedAI

Als afstudeerproject van de opleiding Communicatie & Multimedia Design is het online platform WikipedAI ontwikkeld. Deze is bedoeld om de (on)mogelijkheden van artificiële intelligentie ontdekken.

Bekijk project »