Video

Video laten maken? Video laten maken van je product, dienst of idee? Of heb je misschien al een idee voor een video? Audiovisuele productie is deze tijd een erg sterk en effectief middel om je klanten te bereiken of en verhaal te vertellen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een promofilmpje of een bedrijfsvideo laten maken. Kijk hieronder eens wat ik kan maken of neem contact op bij vragen!

Wat ik kan makenVideo is een krachtig communicatiemiddel. Tegenwoordig kijkt men makkelijker naar een filmpje dan dat zij een stuk tekst lezen. Los daarvan zorgt video ervoor dat de informatie gemakkelijker te onthouden is. Ook zorgt technologie voor toenemende innovatie op het gebied van videoproductie. Neem bijvoorbeeld een dronefilmpje laten maken. Er zijn verschillende soorten video die ik kan realiseren. Hieronder vind je een aantal voorbeelden!

Dronefilmpje

Steeds vaker worden drones ingezet om iets uit te lichten. Met drones komen we ten slotte op plekken waar we zelf niet kunnen komen. Dit zorgt dan ook meestal voor uitzonderlijke beelden. Door deze innovatie zien we snelle veranderingen in filmproductie en nieuwe kansen op het gebied van video. Met mijn eigen drone help ik je graag een video te maken van datgene wat je in gedachte had. Dronefilmpje laten maken?

Promotievideo

Een promotievideo is een interessante manier om je product of dienst te promoten. Deze tijd kijken we allemaal veel liever naar een filmpje dan dat we een artikel lezen over een product of dienst. Hier kun je als bedrijf gemakkelijk op in spelen door een op maat gemaakte video te promoten met behulp van bijvoorbeeld social media of andere communicatie uitingen. Promofilmpje laten maken?

Bedrijfsfilm

Consumenten willen vaak weten met wat voor bedrijf zij te maken hebben. Een bedrijfsvideo is de ultieme manier om te laten zien wie je bent en hoe je te werk gaat. Op deze manier creëer je vertrouwen bij je klanten en zorg je voor meer ‘exposure’ van je bedrijf. Werf klanten door hen kennis te laten maken met je bedrijf! Ideeën?

Gerelateerde projectenLogo Animatie

Voor de Facebook pagina is deze mooie tekst animatie gemaakt. Deze dient als omslagfoto/banner voor de pagina. Met een visueel aantrekkelijke omslagfoto/banner op Facebook trek je de aandacht van klanten en zorg je voor een professionele uitstraling.

Bekijk project »

Interieur Visualisaties

Door een samenwerking met Tumsup Design zijn bij dit project zijn visualities gemaakt van 3D modellen om zo een visueel aantrekkelijk plaatje voor te kunnen leggen bij de klant. Deze visualisaties zijn gebruikt ter impressie.

Bekijk project »