Mijn WerkTumsup Design

Voor Tumsup Design is een maatwerk WordPress thema ontwikkeld waardoor de website gemakkelijk te beheren en aan te passen is.

Bekijk project »

Baby Blue

Voor Baby Blue is een WooCommerce webshop ontworpen en ontwikkeld op basis van een custom WordPress thema. Daarnaast is ook het Mollie betalingssysteem geïntegreerd voor o.a. iDeal betalingen.

Bekijk project »

Op het Liefveld

Voor Op het Liefveld is een nieuwe website ontworpen. Daarnaast is er een eenvoudig op maat gemaakt beheersysteem ontwikkeld voor het aanpassen van het gastenboek.

Bekijk project »

WikipedAI

Als afstudeerproject van de opleiding Communicatie & Multimedia Design is het online platform WikipedAI ontwikkeld. Deze is bedoeld om de (on)mogelijkheden van artificiële intelligentie ontdekken.

Bekijk project »

Logo Animatie

Voor de Facebook pagina is deze mooie tekst animatie gemaakt. Deze dient als omslagfoto/banner voor de pagina. Met een visueel aantrekkelijke omslagfoto/banner op Facebook trek je de aandacht van klanten en zorg je voor een professionele uitstraling.

Bekijk project »

AmendTec

AmendTec is een tech bedrijf die met behulp van satelliet communicatie zorgt voor de juiste toegankelijkheid van internet op lastige plekken. Bijvoorbeeld midden op zee.

Bekijk project »

The Bubble Experience

The Bubble Experience is een moderne wasserette waar je met behulp van een app reserveringen kunt maken. Ook vindt je in de app de status van je was. Voor startup The Bubble Experience, zijn een aantal mooie werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Bekijk project »

Woonline

Meubelzaak Woonline uit Moergestel verkoopt verschillende soorten meubel(set)s. Ook zijn zij online erg actief en kun je via hun webshop het brede aanbod aan meubels vinden en bestellen.

Bekijk project »

Interieur Visualisaties

Door een samenwerking met Tumsup Design zijn bij dit project zijn visualities gemaakt van 3D modellen om zo een visueel aantrekkelijk plaatje voor te kunnen leggen bij de klant. Deze visualisaties zijn gebruikt ter impressie.

Bekijk project »