Mijn WerkBaby Blue

‘Baby Blue’ is een webshop met allerlei artikelen voor baby’s/kinderen. Bij dit project is een custom WordPress thema ontwikkeld in combinatie met WooCommerce en Mollie voor iDeal betalingen.

Bekijk project »

Op het Liefveld

‘Op het Liefveld’ is een Vakantiehuis/Bed & Breakfast in Oirschot. Voor ‘Op het Liefveld’ is een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld met de mogelijkheid het gastenboek online aan te passen en te beheren.

Bekijk project »

WikipedAI

Als afstudeerproject van de opleiding Communicatie & Multimedia Design is het online platform WikipedAI ontwikkeld. Deze is bedoeld om de (on)mogelijkheden van artificiƫle intelligentie ontdekken.

Bekijk project »

Logo Animatie

Voor de Facebook pagina is deze mooie tekst animatie gemaakt. Deze dient als omslagfoto/banner voor de pagina. Met een visueel aantrekkelijke omslagfoto/banner op Facebook trek je de aandacht van klanten en zorg je voor een professionele uitstraling.

Bekijk project »

AmendTec

AmendTec is een tech bedrijf die met behulp van satelliet communicatie zorgt voor de juiste toegankelijkheid van internet op lastige plekken. Bijvoorbeeld midden op zee.

Bekijk project »

The Bubble Experience

The Bubble Experience is een moderne wasserette waar je met behulp van een app reserveringen kunt maken. Ook vindt je in de app de status van je was. Voor startup The Bubble Experience, zijn een aantal mooie werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Bekijk project »

Woonline

Meubelzaak Woonline uit Moergestel verkoopt verschillende soorten meubel(set)s. Ook zijn zij online erg actief en kun je via hun webshop het brede aanbod aan meubels vinden en bestellen.

Bekijk project »

Interieur Visualisaties

Door een samenwerking met Tumsup Design zijn bij dit project zijn visualities gemaakt van 3D modellen om zo een visueel aantrekkelijk plaatje voor te kunnen leggen bij de klant. Deze visualisaties zijn gebruikt ter impressie.

Bekijk project »