Ontwerp

Ontwerp laten maken? Wil je iets laten ontwerpen of heb je zelf al een idee? Ik bezit de ervaring en kennis voor het ontwerpen van o.a logo's of een huisstijl, tot aan het coderen van e-mail handtekeningen. We leven in een grafische wereld waarin het belangrijk is dat je met jou persoonlijke smaak de consument zo goed mogelijk kan bereiken en aanspreken. Tof ontwerp laten maken? Kijk hieronder eens wat ik kan maken!

Wat ik kan makenVisitekaartjes, posters, briefpapier, stickers, uitnodigingen. Het is belangrijk dat je manier van communiceren niet alleen praktisch is, maar er ook nog eens goed uit ziet! Dit zorgt ervoor dat men gemakkelijker je naam onthoudt. Er zijn verschillende ontwerpen die ik kan realiseren. Ik kijk dan ook graag samen om tot een passend eindproduct te komen. Los van de voorbeelden hieronder staan we altijd open voor nieuwe ideeën!

Huisstijl

De huisstijl van een bedrijf is vrijwel een van de belangrijkste onderdelen. Met je huisstijl of logo wil je communiceren wat voor dienst- of product je kan leveren, of wat de visie van je bedrijf is. Het is meer dan alleen een mooi plaatje. De identiteit van jouw bedrijf kan ik ontwerpen op visitekaartjes, briefpapier, stickers, etc. Huisstijl of logo laten ontwerpen?

Drukwerk

Heb je binnenkort een evenement gepland en wil je de aandacht trekken? Of wil je simpelweg iets kleins laten ontwerpen? De beste manier om dit te doen is door een identiek en uniek ontwerp te laten maken die niet alleen de boodschap communiceert, maar er ook mooi uitziet. Ik kijk graag samen naar wat de wensen zijn! Heb je vragen?

E-mail Handtekening

Met een e-mail handtekening zorg je voor een professionele uitstraling richting klanten. Ook kan het praktisch zijn aangezien je snel kan linken naar je social media en/of website. Ik codeer de e-mail handtekening volledig op maat in HTML. Dit doe ik responsief en eenvoudig, zodat het op alle apparaten goed te zien is! Dat is zo gebeurd! Meer weten? Ik help je hier graag bij!

Gerelateerde projectenAmendTec

AmendTec is een tech bedrijf die met behulp van satelliet communicatie zorgt voor de juiste toegankelijkheid van internet op lastige plekken. Bijvoorbeeld midden op zee.

Bekijk project »

The Bubble Experience

The Bubble Experience is een moderne wasserette waar je met behulp van een app reserveringen kunt maken. Ook vindt je in de app de status van je was. Voor startup The Bubble Experience, zijn een aantal mooie werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Bekijk project »

Woonline

Meubelzaak Woonline uit Moergestel verkoopt verschillende soorten meubel(set)s. Ook zijn zij online erg actief en kun je via hun webshop het brede aanbod aan meubels vinden en bestellen.

Bekijk project »