Animatie

Animatie laten maken? Animatie laten maken van je product, dienst of idee? Of heb je een ander idee? Animatie kan veel losmaken bij de gebruiker of consument. Met bewegende animaties of bijvoorbeeld 3D visualisaties kan je heel duidelijk je boodschap overbrengen. Het is een medium wat erg past bij deze tijd en gemakkelijk te verspreiden is via bijvoorbeeld social media of op je website. Kijk hieronder eens wat ik zowel maak op het gebied van animatie!

Wat ik kan makenAnimatie is een krachtige manier om je dienst of product over te brengen naar de gebruiker. Bewegende animaties zijn prettig om naar te kijken en kunnen tegelijkertijd veel informatie bevatten. Daarom wordt het tegenwoordig steeds vaker ingezet om de aandacht te trekken. De kracht van beeld in combinatie met audio zorgt voor de ultieme ervaring. Erg handig dus voor een website, portfolio of voor op social media. Er zijn verschillende soorten animatie-stijlen die ik kan maken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden!

Infographic

De naam zegt het eigenlijk al, een infographic bestaat uit de juiste combinatie tussen het gebruik van grafische elementen en informatie om zo bijvoorbeeld een dienst, product of idee visueel te maken. De kracht van een infographic is vaak dat je video èn audio kan gebruiken om een bepaald onderwerp uit te lichten. Je ziet ze bijvoorbeeld wel eens tijdens het journaal als er even snel en simpel wat uitgelegd moet worden. Het kan dus handig zijn voor allerlei verschillende dingen waaronder bijvoorbeeld een productieproces, innovatie, product, concept en talloze andere onderwerpen. Infographics zijn over het algemeen vrij simpel en snel te maken. Infographic laten maken?

2D Animatie

2D animatie staat voor een 2-dimensionale animatie. Dat betekend dat er over het algemeen geen element van diepte in zit. Dit maakt de animatie vaak wat speelser en losser in tegenstelling tot een 3D animatie. 2D animaties zijn zowel geschikt als entertainment als het overbrengen van informatie. Ze zijn vaak getekend of geïllustreerd met ontwerp-programma’s en vervolgens geanimeerd in bijvoorbeeld Adobe After Effects. Ook zijn 2D animaties gemakkelijk te combineren met het gebruik van audio. Meer weten?

3D Animatie

Een 3D animatie (ook wel 3D visualisatie) heeft in tegenstelling tot een 2D animatie wel diepte en oogt vaker realistischer dan een 2D animatie. Met een 3D animatie kan gemakkelijker inzicht gegeven worden in ruimtelijkheid en verschillende perspectieven. Het wordt daarom ook vaak gebruikt om een scenario in de fysieke wereld visueel te maken. Een 3D animatie werkt vaak krachtig in combinatie met het juiste onderwerp om deze techniek te gebruiken. Ik help je hier graag bij! 3D animatie laten maken?

Gerelateerde projectenLogo Animatie

Voor de Facebook pagina is deze mooie tekst animatie gemaakt. Deze dient als omslagfoto/banner voor de pagina. Met een visueel aantrekkelijke omslagfoto/banner op Facebook trek je de aandacht van klanten en zorg je voor een professionele uitstraling.

Bekijk project »

Interieur Visualisaties

Door een samenwerking met Tumsup Design zijn bij dit project zijn visualities gemaakt van 3D modellen om zo een visueel aantrekkelijk plaatje voor te kunnen leggen bij de klant. Deze visualisaties zijn gebruikt ter impressie.

Bekijk project »